Članovi žirija 2022 Žiri

Bojana Aleksić, Account Director, DIRECT MEDIA United Solutions

Bojana važi za jednog od najboljih poznavalaca advertajzinga u regionu. Kao Account Director u Direct Mediji vodi tim od preko 40 marketing profesionalaca koji svakoga dana brinu o komunikaciji i medijskim budžetima nekoliko desetina brendova.

Profesionalnu karijeru je započela u vazdušnom saobraćaju, kao kontrolor letenja, u profesiji sa visoko profilisanom obukom kojoj je bezbednost i efikasnost na prvom mestu. Bojana je efikasnost vazdušne kontrole zamenila efikasnošću u medijskom etru, a stečene veštine je uspešno “simulirala” u marketinškom okruženju.

Za 16 godina rada u Direct Mediji prošla je kroz ceo sistem, upoznavši svaki segment rada agencije. Brinula se o kampanjama najvećih brendova tako stekavši dubinsko poznavanje najvećih oglašivača u različitim industrijama.

Bojana i timovi Account menadžera koje vodi, zaslužni su za mnogobrojne nagrade dobijene na svetskim i lokalnim festivalima, kao i za to što se budžeti Directovih klijenata pretvaraju u merljive rezultate, a većina njih ostaje uz agenciju iz godine u godinu.