Intervjui Žiri

Marina Vlaški Starović

Rodjena u Somboru, školovala se u Beogradu gde je i diplomirala na Ekonomskom fakultetu (smer marketing). Više od decenije iskustva na lansiranju i razvijanju brendova, kako u kompanijama, tako i u pokretanju vlastitih.

Karijeru je zapošela u tekstilnoj industriji. Kompanija Modus i kreiranje prvog brenda Max Mod, su bili početak koji je nagoveštavao da će dalji fokus biti usmeren na pokretanju novih brendova, kampanja, ali i osmišljavanju inovacija za već postojeće brendove. Takodje, jedna od posledica godina provedenih u Modusu je i pokretanje vlastitih brendova Alanov i Little star.

Kompanije koje su potom usledile su je samo učvrstile u ostvarenju svojih najvećih poslovnih afiniteta, a to je upravo razvijanje brendova i proizvoda. Najdragocenije iskustvo je stečeno u kompanijama FMCG-a, i to kroz Knjaz Miloš (brendovi Aqua viva, Knjaz Miloš), kao i Bambi (Josh, Bambi biskviti). Rad u Lactalisu joj je pružio priliku da radi i na globalnim brendovima (President, Galbani). Trenutno zaposlena u Mlekoproduktu (Savencia group) na poziciji Marketing Menadžera i na razvijanju brendova (Biser, Karavan, Ile De France, Lurpak, Arla itd.).

Pasionirano posvecena novim izazovima, kojima se i dalje raduje nesmanjenim intenzitetom.