vesti

27. GOLDEN DRUM FESTIVAL U NOVOM RUHU

Ove godine, čuveni Golden Drum festival održaće se od 13. do 15 oktobra, biće online i besplatan za sve!

Kroz više od dve decenije postojanja, Golden Dram se pozicionirao kao jedan od najcenjenijih svetskih fetsivala, a njegove prestižne nagrade, namenjene najvećim stručnjacima iz oblasti kreativnih medija, predstavljaju vrhunac u profesionalnom dostignuću na polju marketinga i advertajzinga.

Ovogodišnji Golden Drum festival održaće se od 13. do 15. oktobra u Sloveniji i doneće nekoliko bitnih noviteta.

Shodno epidemiološkoj situaciji u svetu, zbog čega festival prošle godine nije ni održan, ovogodišnja dodela renomiranih Golden Drum trofeja odvijaće se online. Online prenos će biti besplatan za sve i prenosiće se putem oficijelnog sajta https://goldendrum.com/.

Druga značajna promena tiče se novog, redizajniranog izgleda Golden Drum trofeja. U skladu sa ovogodišnjim sloganom “Re:start the future”, tim Golden Drum-a s ponosom predstavlja svoje nove nagrade od prirodnih i recikliranih materijala. Jednostavan ali ubedljiv izgled trofeja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a sam način izrade nosi snažnu poruku koja treba da nas podseti na ključna pitanja vremena u kojem živimo. Novi trofeji će ove godine po prvi put biti uručeni svim dobitnicima ove prestižne nagrade.

Imena kompanija i pojedinaca koji su ušli u finale Golden Drum festivala biće saopštena 13. oktobra, dok je svečana ceremonija proglašenja pobednika najavljena za 15. Oktobar u 19h, takođe putem besplatnog online prenosa.