vesti

A ko kod vas pakuje sudove u mašinu?

U novom serijalu reklama za brend Premia i Home expert, McCann Beograd na humorističan način prikazuje svakodnevne situacije vezane za kućne poslove i druge domaćinske podvige.
https://www.youtube.com/watch?v=gO4c6Ha-P_g
https://www.youtube.com/watch?v=rZZ4j4wihfE
https://www.youtube.com/watch?v=qcLnlUs7MM4

Kroz serijal komičnih priča o svakodnevici jednog simpatičnog mladog bračnog para, novi serijal kratkih reklama promoviše sve kategorije Premia proizvoda – od prehrambenih do programa kućne hemije pod brendom Home expert. „Veliko je uživanje raditi na projektima kojima je cilj da budu zabavni i duhoviti. Želeli smo da prikažemo smešnu stranu muško-ženske podele rada u kućnim poslovima, ali i da se odmereno našalimo na račun muškaraca. Ujedno smo prikazali i ulogu Premia i Home expert proizvoda u svakom domaćinstvu“, rekao je Slavko Marković, Group Account Director, McCann Beograd.

Tanja Perović Al Hamashi, Head of Own Brands, Delhaize Serbia, je dodala: „ Zadovoljstvo nam je bilo da u saradnji sa agencijom McCann Beograd, radimo na projektima kroz koje smo našim potrošačima predstavili jedan deo ponude iz našeg bogatog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. U pogledu rezultata, ova kampanja nam je donela to da nas naši potrošači više preporučuju i češće kupuju naše proizvode.“
Premia brend je višegodišnji dobitnik priznanja ”Najbolje iz Srbije”, a na tržištu uživa veliko poverenje potrošača već skoro 10 godina.

Kreativni Direktor: Jana Savić Rastovac
Strateški planer: Vera Aćimović
Copywriter: Miloš Paunović
Design: Mira Lasica
Account tim: Slavko Marković, Marija Stamenković
Production house: Media Plus
Reditelj: Predrag Peđa Ličina
Direktor fotografije: Vladan Pavić