vesti

Dan UEPS-a – Gledamo širu sliku

Svečana dodela priznanja UEPS-a i panel

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije na svečanosti povodom dana UEPS-a, najstarijeg nacionalnog udruženja, dodeliće priznanja najboljima u struci za prethodnu godinu. Svečanost će se održati 7. juna, u 20 sati, u Dorćol Platz-u.

Ove godine svečana ceremonija koja nije održana u tradicionalnom decembarskom terminu zbog epidemije, ponovo se održava u letnjem periodu, divna je prilika za susret “uživo”. Slavićemo život, male i velike pobede, stvaralaštvo i kreativnost koji su uvek jači od svih neprilika i nepogoda.

Pored svečane odele, ove godine upriličili smo i panel na temu “Uticaj krize na poslovanje u kreativnoj industriji”. Panelisti su: Lea Stanković, Communis, moderator, prof. dr. Tamara Vlastelica, Fakultet organizacionih nauka Beograd, prof. dr. Nataša Krstić, FMK Beograd, Jovan Vujović, Direct Media, Zoran Golub, Atlantic grupa i Svetlana Bunčić, Unicredit banka.

Panel će prethoditi svečanoj dodeli, i predviđen je u 18 časova.

Svi prisutni dobiće na poklon knjigu “Rečnik interneta i digitalne komunikacijeLazara Boškovića koja je nagrađena kao najbolji izdavački projekat u 2021. na UEPS-ovom konkursu. Pored toga, naši prijatelji događaja pobrinuli su se za još niz prijatnih iznenađenja.

Nagrade se dodeljuju u 18 kategorija, sa potkategorijama, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije, mediji i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u protekloj godini. Pored nagrada u kategorijama, dodeliće se i specijalna priznanja za najbolji copy, najbolju art direkciju, režiju i komponovanu muziku, a od prethodnog konkursa uvedena je i potkategorija za najbolji glumački doprinos. Novina je takođe i nagrada Think Big koja je ustanovljena odlukom Upravnog odbora

Na osnovu ukupne uspešnosti na konkursu dodeliće se i priznanja za agenciju i oglašivača godine, a najbolji među najboljima poneće priznanje Grand Prix.