vesti

DIGITALNO TRANSFORMIŠEMO TIMOVE!

Homepage akademija nastala je na iskustvu predavača stečenom kroz rad na realnim i konkretnim projektima. Svaki modul i svaka lekcija donose, kroz praksu proveren, način rada i principe razmišljanja koje je moguće odmah testirati u svom radnom okruženju.

Misija Homepage akademije je da to znanje učini dostupnim, te da digitalno transformiše organizacije, timove i pojedince.

Online Kurs digitalnog marketinga – professional level​ namenjen je​ liderima koji žele da svoje ​ liderske veštine i​ znanja​ usklade sa digitalnim tokovima​ i da razumeju šta ​ digitalna transformacija​ zaista znači, kako da je sprovedu u svojoj organizaciji i kako da usklade način razmišljanja sa digitalom.

Zbog toga smo pripremili jedinstvenu ponudu za digitalnu transformaciju timova – ​ popust od čak 40% (od osnovne cene) za 4 licence onlineKursa digitalnog marketinga – professional level​.

Kurs digitalnog marketinga – Professional level pruža znanja i uvide u mogućnosti digitalne transformacije organizacija, ali i pojedinca. Kurs sadrži ukupno 30 modula i 238 lekcija​ i sveobuhvatno se bavi digitalnim marketingom. Kroz ovaj kurs dobijate objedinjene lekcije iz online kurseva digitalnog marketinga Executive​ i Manager level​, što vam pruža sveobuhvatan pogled na digital.

Jedan od predavača je i digitalni mastermind i kreativni strateg Lazar Džamić​ , uz čija predavanja ćete naučiti ​ šta digitalna transformacija zaista znači u praksi​ i naučiti da vodite taj proces, uz širu sliku digitalne komunikacije po poslednjim svetskim trendovima.

Kurs je organizovan na on-demand principu, te video lekcijama možete pristupiti sa bilo kog uređaja uz internet konekciju, neograničen broj puta u roku od najmanje 2 godine od kupovine kursa.

Nakon što odslušate sve lekcije I položite online test, stičete pravo na Sertifikat Homepage akademije.

Budete u toku sa informacijama iz Homepage akademije i dobijete posebne pogodnosti -​ ​registrujte se na našoj platformi​.

Ukoliko želite da naručite paket od 4 i više licenci za digitalnu transformaciju lidera i timova, uz 40% popusta, kontaktirajte nas na:

office@homepageacademy.rs

Budi deo zajednice koja deli znanje!