vesti

Kaća Prbićević i Dada Bošković nove direktorke McCann Beograd

Kaća Pribićević i Dada Bošković zajedno će obavljati poziciju direktorke agencije McCann Beograd. Ovakav operativni model je neuobičajen i redak u našoj poslovnoj praksi, i ovom odlukom McCann potvrđuje svoje opredeljenje i stremljenje da bude sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi. Kaća i Dada su godinama deo agencijskog tima, Kaća skoro dve decenije, a Dada više od deceniju, usavršavale su se i napredovale do vodećih pozicija. Obe uživaju poverenje i ugled, dele iste vrednosti, uspešno sarađuju na brojnim projektima, i sa entuzijazmom su prihvatile da vode McCann Beograd. Kao direktorke jedinstveno će nastupati prema klijentima i kolegama i zajednički odgovarati za uspeh cele agencije.

Radujem se izazovima na novoj poziciji posebno imajući u vidu saradnju sa svojom dugogodišnjom koleginicom Katarinom sa kojom ću ubuduće deliti odgovornosti i zajednički obavljati ulogu direktora agencije. Uverena sam da će naše dugogodišnje isukusvo, u uskoj saradnji sa mnogobrojnim klijentima i kolegama, kao i pažljivo osluškivanje potreba na jednoj i na drugoj strani, doprineti uspešnim aktivnostima na oba polja. U tom smislu, naši poslovni napori biće duplo usmereni na negovanje izvanredne poslovne prakse i rezultate na koje ćemo zajedno biti ponosni” istakla je Dada Bošković.

Kao deo vodeće kreativne zajednice kod nas, oduvek smo imali ambiciju da kreativnim idejama menjamo svoje okruženje i to smo radili usredsređenošću na prirodnu vezu strateškog promišljanja i brige o biznisu klijenata. McCann u kome sam rasla i razvijala se kao osoba i profesionalac, oduvek me je učio koliko je integracija važna, kao i ljudi koji je čine. Zato sam izuzetno srećna što na put koji je pred nama, krećem upravo sa ljudima sa kojima sam rasla i razvijala se” izjavila je Kaća Pribićević.

Zajedno sa agencijskim timom, Kaća i Dada radiće na daljem razvoju agencijskih kapaciteta i inovativnih usluga, i po čemu je McCann Beograd najpoznatiji, kreiranju kampanja koje menjaju društvo.