vesti

Kako je kladionica napravila sebi dobru reklamu na račun Ivaninog nesuđenog zlata

Sve opklade na Ivanino zlato su dobitne!

Pod ovim sloganom jedna kladionica objavila je vest u kojoj obaveštava sve one koji su se preko njih kladili na zlatnu medalju Ivane Španović, i naravno poseduju tiket, da će svoj novac i dobiti.

Podsećamo, najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ostala je bez, verovatno zlatne, medalje u skoku u dalj na Svetskom prvenstvu u Londonu jer je oznaka sa leđa otpala i „zakačila“ pesak pre stvarne dužine skoka.

Evo dela njihovog saopštenja:

Ne možemo dodeliti zlato srpskoj atletičarki ali možemo da isplatimo SVE tikete na kojima ste se kladili da će postati svetska šampionka! Svi smo ostali zatečeni sudijskom odlukom sinoć a kompenzacija za to će biti priznavanje rezultata Ivane Španović u Meridian kladionicama!

Sve opklade da će Ivana Španović biti najbolja na Svetskom prvenstvu u Londonu su važeće! Brojni odigrani tiketa će biti isplaćeno iako IAAF I sudijska komisija nisu priznali najbolji skok. Ivana, sada još jače, da I u budućnosti imamo razloga da isplaćujemo tikete!

Naravno, kladionica zna koji je maksimalni iznos koji dodeljuje. Sigurno je da ih ovaj korak nimalo neće osiromašiti, a donosi im velike „poene“.

Izvor: BizLife