vesti

Kale Heg novi direktor McCann Oslo

Kale Heg (Calle Hägg) imenovan je za novog direktora agencije McCann Oslo. Kale je zaslužno odabran za ovu poziciju iz okrilja agencije jer se pokazao kao neustrašivi timski igrač i dobar motivator i lider, i što je najvažnije, stručnjak u kreativnim i strateškim segmentima advertajzinga.

Tokom svoje profesionalne karijere od 18 godina u različitim kompanijama i organizacijama, on je bio odgovoran za razvoj poslovanja klijenata, pronalaženje najboljih rešenja za izazove, otkrivanje jakih uvida i strategija, kao i osmišljavanje angažovanih ideja i aktivacija. Kale lako pokreće entuzijazam i posvećenost među svim članovima tima, čineći da se svi kreću u istom pravcu. Svojim razumevanjem poslovnog okruženja i potreba tržišta, on će u velikoj meri doprineti daljem razvoju našeg kreativnog proizvoda, čime će pomoći našim klijentima da ostvare svoje poslovne rezultate.

“Zahvalan sam i ponosan što ću voditi napredni McCann Oslo tim i biti deo dinamičnog centra za komunikacije, zajedno sa agencijama Scandinavian Design Group i Drive Oslo, koji sada već broji preko 100 ljudi. Snaga naših ljudi je ogromna i radimo besprekorno da bismo pružili klijentima sveobuhvatna rešenja od brend strategije do razvijanja efikasne komunikacije na svim kanalima”, kaže Heg.