vesti

Konkurs za tradicionalna UEPS-ova priznanja otvoren do 3. decembra

UEPS konkurs za 2018. ulazi u drugu fazu. Prvi ciklus ranih prijava radova kojim su članice mogle da apliciraju s popustom, rezultirao je prijavom velikog broja kvalitetnih radova.

I ove godine u Udruženju su, na osnovu iskustvenih saznanja sa prethodnih konkursa i sugestija dobijenih od članica, redefinisali kategorije, prilagodivši ih aktuelnim trendovima i potrebama onih koji stvaraju. Nagrade se dodeljuju u 16 kategorija, sa potkategorijama, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u protekloj godini.

Specijalna priznanja za najbolji copy, najbolju art direkciju, režiju, komponovanu muziku,  uvrštena su u redovne kategorije. Na svečanoj dodeli, na osnovu ukupne uspešnosti na konkursu, pored doedele priznanja po kategorijama, biće dodeljen i Grand Prix, a proglasiće se i Agencija i Oglašivač godine.

Dodela prestižnih priznanja, (među kojima su nagrada Dragan Sakan, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rešenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti) kao i prethodnih godina, biće upriličena na svečanosti povodom Dana UEPS-a

Okosnicu ovogodišnjeg žirija, činiće, kao i prošle godine, kreativni direktori uz podršku accounta i strateških planera.
Prijave radova primaju se najkasnije do 3. decembra 2018. godine.

Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular, možete pogledati na sledećem linku: https://ueps.org.rs/dan-uepsa/formular-za-prijavu-radova-za-priznanje-ueps-a/

Za više informacija: tel: +381 (0) 11 26 88 376, +381 (0)60 148 3338
e-mail:ueps.office@gmail.com