vesti

MAXI ZNA DA JE SOLIDARNOST NAŠA SNAGA

Kompanija Delez Srbija je u saradnji sa agencijama McCann Beograd i Drive razvila jednostavan mehanizam podrške našim najstarijim komšijama tokom pandemije Covid-19. Sada svako od nas može jednostavno i lako da pomogne bakama i dekama u izolaciji. Pokucajte na vrata, ponudite pomoć, iznesite smeće. Stvarno nije teško.

U teškim vremenima i najjednostavniji poslovi mogu da se iskomplikuju i pretvore u pravu noćnu moru. Bez obzira koliko pažljivo nešto isplanirate uvek ćete nešto zaboraviti, zar ne? Niko nije razmišljao o tome kako će naši najstariji sugrađani kojima je zabranjeno da napuštaju svoje domove iznositi smeće iz svojih stanova do kontejnera ili otići do prodavnice i apoteke u hitnu nabavku. Trebalo je reagovati brzo i pronaći jednostavno rešenje.

Maxi je komšijski supermarket i mi se trudimo da svakog dana odgovorimo na potrebe naših kupaca. Od toga da na našim rafovima pronađu sve namirnice, do pružanja vrhunske usluge koja u ovim danima, više nego ikada, obiluje empatijom i solidarnošću. Bake i deke su segment društva prema kojima osećamo na prvom mestu veliko divljenje, ali i poštovanje. Baš zato smo se potrudili da im, ovim malim znakom pažnje olakšamo dane koji su pred nama, ali i pošaljemo jasnu poruku da smo uvek tu za njih“ – kaže Filippos Nanopoulos, Head of Marketing kompanije Delez Srbija.

Znali smo da mnogi ljudi žele da pomognu ali ne znaju kako. Zato smo smislili veoma jednostavan način za praktikovanje solidarnosti. Kreirali smo nalepnice i hengere koji pozivaju sve dobre komšije da pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija. Nije teško izneti smeće do kontejnera ili otići u nabavku osnovnih životnih namirnica. Samo pokucajte i pitajte da li je vašim komšijama potrebna pomoć”, lepim savetom završava Miloš Paunović, Associate Creative Director agencije McCann Beograd.