vesti

McCann Beograd među Top 25 najuspešnijih svetskih agencija

McCann Beograd među Top 25 najuspešnijih svetskih agencija posvećenih ciljevima od šireg društvenog značaja

Prema The Good Report jedinstvenoj svetskoj rang listi najbolje upotrebe kreativnih komunikacija za promociju održivosti i društvene odgovornosti za podizanje svesti o glavnim socijalnim i ekološkim pitanjima, McCann Beograd je na 17. mestu među Top 25 najuspešnijih svetskih agencija. Kampanja “Hvala vam, doktori”, koja je proteklih godinu dana bila simbol zahvalnosti i podrške zdravstvenim radnicima istakla se na 12. mestu na listi TOP 40 kampanja koje promovišu dobro.

“Jako smo ponosni što je McCann Beograd od strane svetskih stručnjaka i medija prepoznat kao tim čija filozofija održive kreativnosti daje snagu i potencijal mnogim projektima i idejama. Posebno nas raduju doseg i reakcije koje je ostvarila kampanja Hvala vam, doktori jer je u njenoj srži naša posvećenost ciljevima održivog razvoja i šireg društvenog značaja,” rekla je Jelena Jazić, direktorka agencije McCann Beograd.

McCann Worldwide je prema ovoj rang listi na 4. mestu svetskih agencijskih mreža koje promovišu dobro, i to zahvaljujući, između ostalog, uspehu kampanje Hvala vam, doktori.

Jana Savić Rastovac, izvršna kreativna direktorka McCann-a Beograd, dodaje: “Od proglašenja pandemije u svom poslu pokušavamo da pronađemo dodatni smisao i snagu, a snaga naše kreativnosti upravo je u moći da i u najizazovnijim vremenima osvetli put i stavlja se u službu nečeg većeg i važnijeg od nas samih. Veoma sam ponosna na naš tim koji ne posustaje sa idejama, motivacijom i entuzijazmom.”

The Good Report je jedinstvena svetska rang lista (kreirana u saradnji sa WARC Rankings) najbolje upotrebe kreativnih komunikacija za promociju održivosti i društvene odgovornosti za podizanje svesti o glavnim socijalnim i ekološkim pitanjima.

Rang listu svih agencija i kampanja možete pronaći na linku The Good Report.