vesti

MEDIA MARKETING VIDEO

Od danas se emituje Media Marketing VIDEO, dugo razmatrani početak nove stranice komuniciranja Media Marketinga, vodećeg medija komunikacijske industrije Adriatic regije. Projekat ovim uplovljava u treću transformaciju komuniciranja sa svojim pratiocima.

Već dugo, na različite načine, Media Marketing predstavlja platformu za komunikaciju oglašivačke industrije regije. Neizostavna je njegova prisutnost u svakoj ozbiljnoj agenciji i kompaniji koja drži do posla kojim se bavi i svoje komunikacije.

Ekrem Dpanović, glavni i odgovorni urednik Media Marketinga, čovjek koji savršeno poznaje aktuelni rendgenski snimak i puls regionalne komunikacijske industrije, odlučio je zaokrenuti vlastiti poslovni model da bi podijelio nova iskustva i informacije sa globalne i regionalne scene.

Ovim kompletna struka u regionu dobija dodatnu dnevnu dozu boost-a u obliku kratkih videa. U mjesecu junu uživat ćete u različitim viđenjima vašeg posla unutar reklamne industrije, naprednih tehnologija i svega onoga čega se dotiče jedna moderna kultura komuniciranja.

Svakim radnim danom u 12.00 sati dobit ćete uvid u svijet velikih stručnjaka svog zanata, kojima je Media Marketing postavljao svoje pitanje dana.
Velike govornike možete pratiti na televiziji, konferencijama, festivalima ali ovaj put će biti tu samo za vas, 1na1.

Real-time ekskluzivnost pristupa video sadržaju imat će pretplatnici Media Marketingovog YouTube kanala, a potom i ostali pratioci portala i društvenih medija. Ovdje pogledajte trailer i pretplatite se na YT kanal: https://youtu.be/YZEYD6FsvY4