vesti

Međunarodni dan neprocenjivih znakova pažnje i ljubavi

Međunarodni dan žena, koji se tradicionalno obeležava 8. marta, dan je kada slavimo lična, profesionalna, politička i društvena prava i postignuća pripadnica ženskog pola. Ujedno je ovo dan koji slavi jednakost polova i osnaživanje žena, a Mastercard® je, uz podršku agencije McCann Beograd, realizovao akciju kojom je sve podstakao da pokažu razumevanje, podršku i ljubav.

Kako se Osmog marta najčešće poklanja cvet, u ulici Kneza Mihaila u Beogradu, prolaznike je dočekao veliki Mastercard cvetni zid koji je u sebi sadržao čak 2.500 ruža koje su prolaznici mogli da ponesu sa sobom i obraduju svoje majke, žene, sestre, koleginice i prijateljice. Svaka ruža na sebi je imala brendiranu Mastercard poruku “Za mene si neprocenjiva”, u želji da dodatno inspiriše žene da budu odvažne i da slede svoje snove.

Mastercard cvetni zid deo je poznate globalne Start Something Priceless (Započni nešto neprocenjivo) platforme, koja se rodila iz ideje da su iskustva vrednija od stvari, ali i potrebe da više obratimo pažnju na lepe stvari koje se događaju oko nas, kao i da ih sami pokrenemo. U okviru ove platforme, Mastercard povezuje ljude sa jedinstvenim mogućnostima, ukazuje na to da su iskustva često važnija od materijalnih stvari i podstiče ih da već danas započnu nešto neprocenjivo.