vesti

MSL i ove godine ekskluzivni PR partner Golden Drum Festivala

Organizatori dvadesetpetog Golden drum Festivala nastavljaju uspešnu saradnju sa MSL PR network-om, koji će voditi sveobuhvatnu komunikaciju Festivala na 17 tržišta Centralne i Istočne Evrope.

Prestižni advertising festival koji se održava od 17. do 19. oktobra u Portorožu (Slovenija) poverio je ovaj važan zadatak partneru sa kojim je dve godine unazad sarađivao i koji će i ove godine, zajedno sa lokalnim Publicis Group agencijama, komunicirati informacije vezane za Golden Drum na sledećim tržištima: Austrija, Bugarska, Hrvatska, Češka republika, Finska, Grčka, Mađarska, Italija, Španija, Portugal, Rusija, Rumunija, Srbija, Tusrka i Velika Britanija. Očekuje se da će iskustva u dosadašnjoj saradnji imati za rezultat još efektnije promovisanje važnog jubileja ovog Festivala (25 godina postojanja).
Mojca Briščik, Predsednica Golden Drum Festivala i izvršna direktorka Slovenačkog advertising udruženja (SOZ): Veoma smo zadovoljni dosadašnjom saradnjom sa MSL, zbog čega smo i doneli odluku da i ove godine budemo partneri na projektu. Sigurni smo da će MSL-ov pristup komunikaciji biti strateški i sveobuhvatan, kakav se i očekuje od vodeće svetske mreže u ovoj oblasti.
Zofia Bugajna-Kasdepke, Business Development Director MSL CEE i član Golden Drum žirija: Poslednjih nekoliko nedelja pre samog Festivala predstavljaju najvažniji period za promotivne aktivnosti samog Festivala. Odnosi sa medijima samo su deo širokog spektra aktivnosti koje je MSL koristio radeći na ovom projektu. Oslanjajući se na naše dosadašnje iskustvo u saradnji sa Golden Drum-om, bićemo odgovorni za promociju Festivala i sveobuhvatne medijske aktivnosti.

Golden Drum decenijama unazad služi kao inspiracija za vodeće svetske kreativce i omogućava učesnicima da posmatraju globalna pitanja očima umetnika. Pruža im mogućnost da prate inspirativna predavanja ne samo predstavnika marketinške i advertising industrije, već i iz drugih oblasti kao što su umetnost, muzika, filozofija, ali i biznis. Dosad je Festival okupio preko 42 hiljade učesnika iz preko 40 zemalja koji su bili u prilici da slušaju preko 900 stručnjaka iz različitih oblasti.

Dvadesetpeti Golden Drum koji organizuje SOZ održaće se od 17. do 19. oktobra u Portorožu (Slovenija).

Važni datumi:
Prijava radova: Otvoreno
Registracija učesnika: Otvoreno
Rok za prijavu radova: 13. avgust 2018.
Za više informacija o Golden Drum Festivalu posetite: www.goldendrum.com