vesti

mts Banka – budućnost je već tu

mts Banka, kao najnoviji član mts porodice, predstavlja korak dalje u pokušaju da se usluge i svet korisnika objedine, učine dostupnim i kvalitetnijim. Na tržištu bankarskih usluga sa već utvrđenim pozicijama, mts Banka izdvaja se vrlo jasnim i direktnim konceptom: u pitanju je banka budućnosti, koja savremene tehnologije i svoju infrastrukturu radikalno stavlja u funkciju korisničkih potreba.

 

Prilikom osmišljavanja komunikacije, nametnuo se jednostavan, ali nimalo lak zadatak: imidž banke morao je biti kompatibilan sa inovativnim poslovnim modelom. S druge strane, zahvalno je raditi sa proizvodom u koji možete da verujete. Kreativni tim, podstaknut ovim okolnostima, osmislio je hrabar pristup: korisnici iz budućnosti nam u vidu polu-dokumentaraca pričaju o banci u koju opravdano veruju već generacijama! Posebna pažnja posvećena je detaljima, estetici i odabiru likova, kao i mehanizmu postepenog otkrivanja i prepoznavanja da je ono što nam se odvija pred očima – sama budućnost.

 

Pored odlične produkcije gotovo holivudskog kvaliteta i faktora iznenađenja koji očekuju gledaoce reklama, ono što nam je bilo najvažnije jeste da prenesemo činjenicu da je mts Banka ozbiljan partner koji će se na tržištu pozicionirati na duže staze.

 

Reklamu za mts Banku možete pogledati na linku: https://www.youtube.com/watch?v=jhLZ3YuSqRU

 

Kreativni direktor: Vladimir Ćosić

Strateški planer: Katarina Pribićević

Accounts: Jelica Jauković, Goran Jović

Kreativci: Kristina Jovanović, Sandra Stojanović, Miloš Opačić, Miloš Paunović, Zdravko Kevrešan

Reditelj: Kosta Glušica i Đorđe Marković