vesti

Najbolja atletičarka sveta promoviše najbolje iz Srbije

Ivana Španović, sprska atletičarka i aktuelna šampionka sveta u skoku u dalj, učestvovala je u novoj kampanji domaće kompanije Beohemija, reklamirajući premium proizvod iz porodice DUEL deterdženata koji spadaju u skupinu proizvoda „Najbolje iz Srbije“. Kampanju koju ovih dana možete videti na malim i velikim ekranima kreirala je agencija McCann Beograd, a novi proizvodi koje Ivana promoviše već su na policama.

“Pre svega, izuzetno mi je drago što mi je naša, a svetska po kvalitetu kompanija ukazala poverenje. Kad god mi obaveze dozvoljavaju volim da prihvatim nove izazove, a čim sam videla scenario za spot znala sam da rezultat mora da bude vrhunski, zato sam i prihvatila da se nađem u novoj ulozi i zaista je bilo zadovoljstvo sarađivati sa iskusnom i talentovanom ekipom na ovom projektu. Bogatija sam za jedno novo iskustvo i divna prijateljstva koja sam stekla ovom prilikom,” rekla je svetska šampiona u skoku udalj, Ivana Španović.

“DUEL brend je već dugo prijatelj potrošača na domaćem tržištu. Kroz posvećenost kvalitetu i plasiranje novih proizvoda čak i pre nego ih je tržište zahtevalo, kompanija je stvarala nove, čvrste veze uz obnavljanje postojećih. Nakon više od dvadeset godina pažljivog osluškivanja potreba svojih potrošača, kompanija Beohemija lansirala je novu liniju premium deterdženata, za koji slobodno možemo reći da stoji rame uz rame sa svetskim proizvođačima,” rekla je Dragana Sekerez, Marketing Manager kompanije Beohemija.

“Od samog početka pronašli smo snažnu vezu između zlatnog sjaja Ivane Španović i nove linije DUEL proizvoda. Njihovo zajedničko poreklo, želje i vizije, i svesrdno ulaganje truda za postizanje najboljih rezultata bili su temelji na kojima smo postavili kreativni koncept iz kog je proistekla emotivna priča o zalaganju, istrajnosti i požrtvovanosti koji neminovno vode ka uspehu i priznanjima. Uspeli smo da ispričamo dirljivu priču o izazovima koje su, kako Ivana tako i kompanija DUEL uspeli da savladaju, da bi na kraju stali rame uz rame sa svetskim sportistima, odnosno proizvođačima. Naše zamisli o predstavljanju novog DUEL proizvoda sa nama je delio sjajan tim iz produkcijske kuće Focused production, i tako je nastala reklama na koju smo svi ponosni.” dodala je Divna Peškir, Copywriter, McCann Beograd.

Kreativni tim: Divna Peškir, Miroslav Pavlović
Kreativni direktor: Jana Savić Rastovac
Strateški planer: Aleksandar Milojević
Akaunt: Milica Vojnović