vesti

Od sada McCann i u Ljubljani

Agencija Ginger Hub Ljubljana dobila je lokalnu afilijaciju McCann za slovenačko tržište i od sada će poslovati pod brendom McCann Ljubljana. Nova agencija predstavlja sinergiju najbolje prakse svetske mreže McCann, lokalnog talenta i poslovaće uz snažnu podršku agencija u sastavu I&F Grupe.

McCann Ljubljanu vodiće Žiga Anžlovar.

Drago mi je što sam dobio priliku da vodim agenciju McCann u Ljubljani. Cilj nam je da na slovenačko tržište donesemo najbolje znanje u kreativnoj industriji kroz regionalnu podršku u sinergiji sa našim lokalnim talentom i stručnošću“, ističe Žiga Anžlovar, generalni direktor McCann Ljubljana i dodaje: „U McCann Ljubljana verujemo u partnerstva i saradnju koja donosi vrhunska rešenja. Svet se stalno kreće i zato McCann ne kreira samo kampanje, već platforme i ekosisteme koji se mogu menjati i transformisati tokom vremena. U našoj kancelariji upoznaćete entuzijastičan, posvećen, radoznao i pripremljen tim posvećen novim izazovnim projektima”

McCann Worldgroup jedna je od najvećih svetskih agencijskih mreža, sa preko 20.000 zaposlenih u više od 100 zemalja. Agencije McCann kreirale su neke od najpoznatijih i najprepoznatljivijih kampanja koje su osvojile brojne prestižne nagrade.

McCann Ljubljana – driven by reason, inspired by passion.