vesti

Osnovan fond za Young Lions Srbija

Young Lions Srbija nije samo izazovno takmičenje za mlade, već i projekat humanitarnog karaktera. Klijent Young Lions takmičenja je neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva kojoj se svi proizvedeni materijali od strane takmičara daju na korištenje bez nadoknade.

Prvi pobednici Young Lions Srbija bile su Katarina Keti Zaharijev i Milica Radović. Pobednici narednog Young Lions Srbija su Ivana Knežević i Igor Maršićević.

Posle pause nastale zbog epidemije korona virusa, nastavljući saradnju sa ovim renomiranim festivalom Udruženje za tržišne komunikacije Srbije donelo je na sednici Upravnog odbora odluku da se formira Fond rezervisanih sredstava za Young Lions Srbija za narednu godinu iz kog će se sredstva namenski usmeravati za troškove organizacije ovog događaja u Srbiji.

Predložena visina sredstava je hiljadu eura u dinarskoj protivrednosti, s tim da će svako odrediti shodno sopstvenim mogućnostima iznos. Ideja je da se privuče što vise zainteresovanih za ovaj višestruko vredan projekat kojim se marketinška industrija Srbije dodatno etablira na evropskom tržištu, kojim se podržavaju mladi i kojim se afirmišu pozitivne ideje civilnog društva.