vesti

OTVORENE PRIJAVE ZA EFFIE AWARDS SRBIJA 2017

Od prošle nedelje svi zainteresovani mogu prijaviti radove za prvo takmičenje Effie Awards Srbija. Prema pravilniku, u obzir dolaze kampanje koje su se sprovodile u periodu 1. jul 2015 – 31. decembar 2016. godine.

Na raspolaganju su sledeće kategorije (Proizvodi i usluge): automobilska industrija, prehrambena industrija, bezalkoholna pića i napici, alkoholna pića, nega i lepota, proizvodi i usluge za domaćinstvo, maloprodaja i elektronski uređaji, telekomunikacije, finansije i platne kartice, softver i aplikacije, putovanje i turizam, kultura, umetnost, zabava i institucije. Kada je reč o tzv. Specijalnim kategorijama, Effie Awards Srbija je uvrstila na svoj spisak: David protiv Golijata, Dobra dela-brendovi, Dobra dela-neprofitni sektor, Inovacija u oblasti medija-kreiranje novog kanala, Inovacija u oblasti medija-postojeći kanal, Korporativna reputacija, Lansiranje novih lokalnih proizvoda ili usluga, Mali budžet-proizvodi i usluge i Medijska ideja.

Rani rok za prijavu radova je 25. februar. Za članove IAA Srbija obezbeđen je popust na cenu prijava, kao i za one koji prijave dva ili više radova.

Effie nagrada se dodeljuje najefektivnijim agencijama i oglašivačima za projekte koji su svojim rezultatima posebno istakli na nacionalnom tržištu. Organizuje se u preko 40 zemalja širom sveta. IAA Srbija je nosilac licence i organizator takmičenja u Srbiji.