vesti

Personalizovane knjige koje osnažuju decu i povezuju porodicu

U današnje vreme nije lako ponuditi nešto novo i originalno deci i odraslima, naročito nešto što osnažuje decu i povezuje porodicu. Ali, personalizovane knjige za decu su u tome uspele! Posebnost ovih knjiga je u tome što je lik svakog deteta prikazan u savremenim ilustracijama, koje uz neočekivano zabavan i zanimljiv tekst čine ovu knjigu savršenim poklonom za dete i večnom uspomenom kojoj će se svi uvek obradovati.


Ove knjige bude interesovanje u deci prema čitanju priča, što pozitivno utiče na celokupan razvoj deteta i podstiče zbližavanje roditelja i deteta. Takođe, spajanjem tehnologije i dobre stare knjige i dodavanjem kreativnosti i “pametne personalizacije” popularizuje se čitanje među najmlađima u Srbiji, a deca se od malih nogu navikavaju na knjigu.


“Naša misija je da zbližimo članove porodice i okupimo ih u zajedničkim trenucima čitanja i druženja. Ipak, nije mala stvar zagrliti nekoga u priči. To prirodno dovodi do zagrljaja u stvarnosti i najlepših uspomena. Jer, sve priče su magične – prepune ludih zapleta, čarolije i nebičnih junaka. Ali, magija je potpuna tek kad ubaciš svoje dete u priču – tu posebnu kapljicu realnosti, tako malenu, a opet dovoljno moćnu da pokrene celu priču”, rekao je Goran Galetić, ispred izdavačke kuće “Radionica snova” koja izdaje personalizovane knjige.


Moderne i unikatne, ali i romantično staromodne, personalizovane dečije knjige su idealan poklon za svaku priliku. Baš zato, “Radionica snova” ima knjige za sve važne datume naših mališana i naslove poput “Srećan ti beskrajni rođendan”, “Mamino blago”, “Tatino blago”, ali i “Kako sam došao na svet”- jedna veoma posebna knjiga za decu i roditelje, koja sadrži sve šta savršena porodična priča treba da ima: personalizovane likove roditelja i bebe i rimovanu, šaljivu priču punu ljubavi koja svim članovima porodice izmami osmeh na lice i koja postoji i u verziji za blizance.


U modernom svetu veoma je važno misliti i na ekologiju, te “Radionica snova” koristi “print on demand” tehnologiji – štampa samo onoliko knjiga koliko je potrebno i na taj način se čuva okolina.

Uz personalizovane junake, tu je i posveta koja se štampa na prvoj strani knjige, a svaku knjigu je još prilikom poručivanja na sajtu moguće staviti u ukrasno pakovanje – pa ona na naša vrata stiže spremna za poklanjanje. Na vama ostaje samo nekoga da usrećite.