vesti

Predavanja RNIDS-a na Sajmu tehnike: Kako nastupiti na Internetu

U okviru Sajma tehnike, u sredu 22. maja od 12 do 14 sati u Sali za prezentacije u hali 2 C beogradskog sajma, biće održana predavanja Pravilan nastup firme na internetu“ i „Bezbednost na internetu“.

predstavnika Registra nacionalnog internet domena – RNIDS-a.

Prvo predavanje održaće Predrag Miličević, rukovodilac Sektora marketinga i komunikacija u RNIDS-u.

Njegovo predavanje će razvejati iluziju o tome da postoji vrsta posla koju je nemoguće predstaviti na globalnoj mreži i pokazati zašto je opasno zasnovati svoj poslovni nastup na tuđoj internet lokaciji. Objasniće zašto je veb sajt najdragoceniji internet resurs svakog preduzeća i koliko vrednost tom resursu podiže pravilan izbor naziva domena. Ukazaće na to koji i kakvi domeni su miljenici pretraživača, ali i na to šta se dešava sa biznisom kad njegov domen više nije njegov.

O „Bezbednosti na internetu“, govoriće Aleksandar Kostadinović. sistem administratora u RNIDS-u i stalni predavač na IT Akademiji.

Kakvu ulogu igra internet domen kada je reč o bezbednosti elektronskog poslovanja i kako na internetu poslovati što bezbednije, osnovna je tema njegovog predavanja. Ono nudi odgovor na pitanja kako vlastiti, umesto generičkog domena, u adresi e-pošte doprinosi bezbednosti poslovanja i kako štiteći svoju bezbednost štitimo i svoju poslovnu reputaciju, čuvajući bezbednost svojih klijenata.

Svi zainteresovani za predavanja koji se prijave preko B2B portala Sajma tehnike (http://tehnika.talkb2b.net) do 21. maja dobiće ulaznicu za Sajam po povlašćenoj ceni od 300 din.