vesti

PRIZNANJE 2019 – Prijavite svoje najbolje radove iz oblasti komunikacija i PR-a

Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 22. po redu dodelu godišnjih nagrada  –  PRiZNANJE 2019. otvoren 11. marta i trajaće do 12. aprila 2019. godine.

Pozivamo vas da prijavite svoje najbolje radove iz oblasti komunikacija do navedenog roka!

PRiZNANJE je nagrada koja se dodeljuje na PRiJEMU zanajkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Nagrađuju se istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Tokom godina, ova nagrada i sam događaj postali su prestižni vid profesionalne afirmacije, tako da na konkurs za dodelu PRiZNANJA, svoje aplikacije, osim pojedinaca, šalju i najuglednije organizacije, institucije, agencije.

Broj kategorija se sa godinama menjao, i danas Društvo Srbije za odnose s javnošću raspisuje konkurs za 16 različitih kategorija u oblasti komunikacija i PR-a.

Ovom prilikom, dodeljuju se i specijalne nagrade – Srđan Đurić, nagrada za izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija, a zatim i nagrade Komunikator godine i DrDragutin Vračar, koja se dodeljuje za najbolji akademski rad u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Više informacija o samom konkursu možete pronaći na sledećem linku: http://pr.org.rs/raspisan-konkurs-za-priznanje-2019/

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte Društvo na mail drustvo@pr.org.rs