vesti

PRO.PR AWARDS: PRVI PUT DODELJENA NAGRADA PRO.PR INFIGO AWARD ZA ŽIVOTNO DELO

U subotu uveče je u Termama Tuhelj šesti put za redom održana svečana dodela prestižnih priznanja PRO.PR Awards. Ukupno su dodeljene 24 nagrade, a dobitnici nagrada iz Srbije bili su Tamara Vlastelica sa Univerziteta u Beogradu, Andrea Váci iz Grada Subotice i Arsen Rudan iz kompanije Er Srbija (Air Serbia). Prvi put je dodeljena nagrada PRO.PR Infigo Award za životno delo koja je pripala Ekremu Dupanoviću.

Posebnost PRO.PR Awards je to što je jedini program nagrađivanja na području komunikacijskog menadžmenta koji se dodeljuje pojedincima, a ne projektima, koji su svojim radom, profesionalnošću i ljubavlju odani komunikacijskim procesima.

PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine,  povodom obeležavanja desete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžment u jugoistočnoj Europi. Dodeljene 24 nagrade, titulu Vision City je dobio grad Šibenik, Vision Manager je gđa Martina Bienenfeld, direktor Turističke zajednice grada Zagreba. Po prvi put je dodeljena nagrada PRO.PR Infigo Award za životno djelo Ekremu Dupanoviću, glavnom uredniku portala Media Marketing, Woman.Comm i Art&Business.

„Svi ovogodišnji dobitnici, osim karijera koje su gradili u industriji odnosa s javnošću kroz predanost, upornost i odricanje nesebično dele svoja znanja i iskustva s ciljem inspiriranja struke odnosa s javnošću.