vesti

Radionica u organizaciji Blumen kluba: kako i zašto donosimo odluke?

U okviru Blumen kluba počinje jesenji ciklus After Work radionica temom koja interesuje sve.

Kako i zašto donosimo odluke? Kako one utiču na naše poslovne uspehe? Kako naše misli definišu naše živote i naše domete?

Na radionici „Izaberi uspeh!“ govorićemo o vezama između naših misli, načina na koji opažamo svet oko nas, formiramo stavove i čvrsta uverenja, ali i posledičnog osećaja sreće i stepena ostvarenog uspeha.

Radionicu će voditi Ivan Kokeza, kreator SAIL metode, uvaženi konsultant i predavač sa više od 25 godina iskustva u oblastima strategijskog menadžmenta, upravljanja promenama i razvoja poslovanja. Svoju karijeru je sticao rukovodeći projektima u 38 zemalja, a njegova predavanja su ostala zapamćena u više od 250 kompanija.!

Cilj je da u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, uz jedinstvenu SAIL metodu, učesnici pronađu nove motive da ostvare ono o čemu su oduvek sanjali.

Ivan Kokeza – kreator SAIL metode, uvaženi konsultant i predavač sa više od 25 godina iskustva u oblastima strategijskog menadžmenta, upravljanja promenama i razvoja poslovanja. Svoju karijeru je sticao rukovodeći projektima u 38 zemalja, a njegova predavanja su ostala zapamćena u više od 250 kompanija!

Datum: 18.09.2017. (ponedeljak)

Vreme: 18.30h – 20.30h

Mesto: Blumen Club