vesti

Raiffeisen banka i McCann Zagreb pričaju “Priče iz stvarnog života”

McCann Zagreb je u suradnji s Raiffeisen bankom Hrvatska kreirao tri kampanje koje pričaju priče iz stvarnog života. U vreme kad je cela zemlja pogođena zdravstvenom krizom, a mnogi stanovnici šokirani potresima i promenama, bilo je potrebno promeniti dosadašnji ton komunikacije. Raiffeisen banci Hrvatska najvažniji je fokus na klijenta, stoga su isticali važnost rješavanja stvarnih problema s kojima se njihovi klijenti nose te je agencijski tim kreirao novu komunikacijsku platformu za RBA – “Priče iz stvarnog života”.

“U novoj svakodnevici koja se drastično promenila, korisnici više nego ikada među kompanijama traže partnere koji će biti fleksibilniji te im pomoći da reše svoje specifične želje, potrebe ili probleme. A svaki njihov zahtev je drugačiji jer je svaki korisnik poseban. Zato smo sigurni da će ova platforma biti prepoznata od strane korisnika jer komunicira upravo to – RBA svojom fleksibilnošću i individualnim pristupom svakom klijentu može pomoći na njegovom životnom putu i učiniti mu život kvalitetnijim,” rekla je Maja Tonković, Account Director agencije McCann Zagreb.

Fokus Raiffeisen banke Hrvatska upravo je na našim klijentima. Svjesni smo važnosti rješavanja stvarnih problema s kojima se naši klijenti nose. Život pred svakoga od nas stavlja izazove, a mi kao Banka želimo klijentima pokazati da nam je zaista stalo kako se osjećaju s nama i pokazati da razmišljamo o njihovim potrebama, ljudskim i poslovnim. Zato proaktivno tražimo rješenja, trudimo se klijentima činiti život lakšim kroz naše proizvode i usluge, a svakodnevno radimo na tome da kroz jednostavnost i vrhunsku uslugu pružamo iskustvo bez stresa. Želimo za naše klijente kreirati vrhunsko korisničko iskustvo.“ dodala je Gordana Periškić, izvršna direktorica Marketinga i CRM-a Raiffeisen banke Hrvatska.

Već naredni TV spot motiviše nas na uživanje u životu, uz fleksibilnost i individualni pristup mojaRBA mobilnog bankarstva.

Poslednja priča, koja zaokružuje sve, takođe govori o esencijalnoj ulozi banke u životima korisnika. Dok aplikacijom za mobilno bankarstvo omogućuje korisnicima da budu fleksibilniji tj. osete puno veću slobodu i, kao protagonista u TV spotu, preko noći donesu odluku da krenu na putovanje jer im ono u tom trenutku jako treba, a istovremeno zadrže potpunu kontrolu nad upravljanjem vlastitim finansijama, ma gde se nalazili. Drugim rečima, banka je tu da svojim korisnicima omogući kvalitetniji život. A svaki korisnik ima svoju životnu priču. RBA je tu za sve njih.

Više informacija o kampanji možete pronađi na sajtu agencije.