vesti

SEDE TRI BIKOVIĆA U AVIONU

Pozitivne reakcije na kampanju Communis DDB osmišljenu za Er Srbiju

U toku je nova promotivna kampanja Er Srbije koju je osmislio Communis DDB. TV spotovi koji se najlakše mogu prepričati početnom rečenicom „Sede tri Bikovića u avionu…“ imaju za cilj da promovišu različite tarife letenja do iste destinacije koje su u ponudi srpskog nacionalnog avio-prevoznika.

Communis DDB je osmislio i realizovao koncept kampanje, čije je eksluzivno promotivno lice Miloš Biković. Popularni glumac ne pojavljuje se samo u jednoj glavnoj ulozi, već u tri, koje su prisutne u reklami u istom trenutku.

Naime, da bi promovisali različite tri tarife ekonomske klase, koje su na raspolaganju putnicima kada lete Er Srbijom, Miloš se transformisao u tri različita lika koji sede na istom letu. Šarmantni spotovi pokazali su se kao najbolji način za promovisanje ideje putovanja koje je prilagođeno putnikovim željama. U kampanji, u jednom od spotova, angažovan je i specijalni gost. Čovek koji se na tren pojavljuje i maše platnom karticom, plaća račun trojici Bikovića koji sede u ekonomskoj klasi. Pomenuti gost je Silver Biković koji predstavlja Business All Inclusive tarifu.

Goran Ruškuc, kreativni direktor agencije Communis DDB, izjavio je da je činjenica da se do iste destinacije može leteti na različite načine bila jako inspirativna za stvaranje aktuelne kampanje.

„Delovala nam je neodoljivo i jako primamljivo naša ideja da tri različite verzije jedne osobe ukrcamo na isti let i stavimo ih da sede zajedno. Posle toga, cela kampanja se otvorila brzo i lako,” naglasio je Ruškuc.

I glavni akter kampanje Miloš Biković napisao je na svom Instagram profilu da je u poslednje vreme toliko vremena proveo na letovima kompanije Er Srbija, da je snimanje reklame za tu kompaniju bilo veoma logičan potez.

Spotove možete pogledati ovde: