vesti

Supernova Super par paketi

U saradnji sa agencijom McCann Beograd, operater Supernova predstavio je svoju ponudu Super par paketa na jedan neobičan način kada je reč o komunikaciji kablovskih usluga.

U moru paketa i proizvoda koji se takmiče da potrošaču ponude što više, kreirala se situacija koja svojim viškom informacija opterećuje, stvara šumove i teška je za tumačenje. Upravo opterećujuće informacije za koje se nekada osećamo da nam je potrebna diploma da bismo ih razumeli je tenzija iz koje se izrodila ideja za TV spot – kroz demonstraciju i šalu na račun komplikovanosti dolazimo do Supernove koja stvari komunicira jednostavno i super jasno. Internet i televizija, suštinski ono što svakome od nas treba.

U predstavljanju ponude pomogli su omiljeni likovi iz popularne humorističke serije „Državni posao“. U TV spotu, likovi Čvarkov, Torbica i Boškić nas na jedan simpatičan način vode kroz svet napucanih “high tech“ pojmova i izraza vezanih za internet i televiziju, ne bi li došli do nečeg jednostavnijeg – Supernove. Pored TVC spota, na društvenim mrežama, ekipa „Državnog posla“ predstavila je i svoj internet rečnik koji će vas nasmejati do suza!

„Cilj nastajanja ove kampanje je super jasan – da naši postojeći, ali i potencijalni korisnici razumeju šta im nudimo. Dve usluge u okviru Super par paketa, internet i televiziju. Toliko jednostavno da bude svima razumljivo, a opet da se i nasmeju uz vrhunski humor neponovljivih Čvarkova, Torbice i Boškića,“ kaže Davor Sakač, direktor marketinga i brend strategije Supernove.

„Inspirativan projekat, dobra i kvalitetna usluga koju je potrebno promovisati, kao i fenomenalna postavka kolega i saradnika, doprinose timskoj satisfakciji u radu i predstavljaju pravo zadovoljstvo, pogotovo kada se sve “obavije” pravom dozom zdravog humora, koja je i te kako poželjna. Cilj je bio da na pitak i dopadljiv način, prenesemo glavni benefit ponude, što verujemo da smo i uspeli,“ dodaju Jelena Urošević, Group Account Director i Irena Ćulibrk, Account Manager, McCann Beograd.

Više informacija o paketima kao i telefonskim Supernova uslugama možete pronaći na linku.