vesti

U SRBIJU STIGLA MEĐUNARODNA NAGRADA ZA NAJUTICAJNIJU LIČNOST KONGRESNE INDUSTRIJE U EVROPI

Tanja Bogdanov, vlasnica i direktorka kompanije Vekol DMC i jedna od začetnica receptivnog poslovnog turizma u Srbiji, dobitnica je međunarodnog priznanja “Najuticajnija ličnost 2022. godine”.

Prestižnu nagradu Najuticajnija ličnost godine tradicionalno dodeljuje “Kongres magazin”, jedan od najuglednijih magazina i internet portala u Evropi. Podsetimo, Srbija se u poslednjih deset godina kotira u prvih 50 najbolje rangiranih država sveta u organizaciji kongresa prema istraživanju ICCA (International Congress and Convention Association). Dušan Borovčanin, zamenik direktora Kongresnog biroa Srbije takođe je dobitnik ovogodišnjeg priznanja u kategoriji najuticajnijih predstavnika destinacija u Evropi.
“Organizacija kongresa i velikih poslovnih događaja za multinacionalne kompanije je najizazovniji posao u turizmu, a poslovni gosti su najcenjeniji profil turiste u svim razvijenim državama. Duboko verujem u razvojnu šansu kongresnog turizma u Srbiji koji ima potencijal postane jedan od glavnih pokretača naše domaće privrede i kao takav zaslužuje da bude u nacionalnom strateškom fokusu. Čestitam svim nominovanim kolegama iz Evrope, a posebno se zahvaljujem svim našim partnerima, prijateljima i profesionalcima koji su dali svoj glas, prepoznavši i uvaživši naš dugogodišnji kvalitet”, ocenila je dobitnica Tanja Bogdanov na koktelu koji je upriličen povodom ceremonije dodele nagrada.
Kompanija Vekol DMC koja posluje više od dvadeset godina okupila je u prijatnom ambijentu hotela Metropol istaknute predstavnike kongresne, turističke, hotelijerske, ali i zdravstvene i modne industrije.
Kompletnu ponudu autorskih proizvoda i konsultantskih usluga kompanije Vekol DMC možete pogledati na sajtu, www.vekoldmc.com.