vesti

U Tehnomaniji je počela “Poklonmanija”!

Upoznajte Irvasilija – glavnu zvezdu novogodišnje kampanje koju je za Tehnomaniju kreirala agencija Communis DDB.

Praznici su stigli! Bilbordima, društvenim mrežama i reklamnim blokovima dominiraju Deda Mrazovi, pahulje, specijalni popusti… a jedan raspevani, šašavi irvas skreće pažnju na sebe likom, glasom i ushićenjem koje ga obuzima dok se oko njega gomilaju pokloni i artikli! Novi junak novogodišnje kampanje Tehnomanije je kreiran u duhu praznične euforije.

“U pretprazničnim danima nas sve obuzima manija za poklanjanjem i dobijanjem poklona. To je bila inspiracija za naziv kampanje i kreiranje junaka koji je lud za poklonima i koji je jedva dočekao da pokaže koliko je različitih artikala pripremio, izabrao i razvezao do prodajnih mesta Tehnomanije po Srbiji.” – objašnjava Vladimir Radivojević, kreativni direktor Communis DDB-a.

“Želeli smo junaka koji u izvedbi neće zavisiti od animacije, odnosno post-produkcije i budžeta, već će biti prava lutka koja će po karakteru, ponašanju i opipljivosti svima biti bliža i koja će delovati mnogo životnije. U tome je lepota njegove pojave i dodatna snaga ove ideje. I već tokom snimanja materijala za video klipove se videlo koliko ga je ekipa zavolela kao lika.” – dodaje Marko Blagojević, Senior Art direktor agencije i član tima koji je radio na ovoj kampanji.

Lider na tržištu Srbije u trgovini na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo započeo je prazničnu kampanju pevanim TV spotom u kojem Irvasilije nabraja šta se sve u Tehnomaniji može naći, a uskoro će se pojaviti i na digitalnim kanalima Tehnomanije i prodajnim mestima širom Srbije.

“Naš cilj je da učvrstimo lidersku poziciju i pozicioniramo Tehnomaniju kao mesto na kojem možete pronaći poklone za sve vama drage ljude – decu, roditelje, bake i deke… Uz simpatičnog promotera poput Irvasilija sigurni smo da ćemo uspeti u tome.” – izjavio je direktor marketinga Tehnomanije, Lovro Vučković.

Irvasilije će vas tokom narednih dana zabavljati i savetovati kako da birate poklone i na društvenim mrežama i zato Vam preporučujemo da ga pratite!
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=pZxofIgE6OI