vesti

VIDEO TRIBUTE O DRAGANU SAKANU NA GOLDEN DRUMU

Video omaž o Draganu Sakanu „Ad man“ biće premijerno prikazan u okviru 27. Golden Drum festivala

Dragan Sakan, osnivač marketinške agencije New Moment, čovek koji je živeo kreativnost verujući da je ideja najjača valuta i da se najbolje vidi srcem, dobio i je i svoj svoj video tribute! Video omaž posvećen njegovom radu i uticaju na kreativnu idnustriju u Srbiji pod nazivom „Ad Man“, biće premijerno prikazan u petak 15.10.2021. u 15:15h u okviru Golden Drum festivala.

Kako će se ove godine Golden Drum održati on line od 13. do 15. oktobra i biće besplatan za sve, svi koji žele da pogledaju video mogu da se registruju za besplatnu digitalnu propusnicu putem linka https://engine.goldendrum.com.

„11 godina kako Saki nije sa nama želeli smo da obeležimo video omažom inspirisanim njegovom ljubavlju prema advertajzingu. On je živeo svoju profesiju i svakodnevno od nje stvarao umetnost. Drago nam je da je njegova filozofija i dalje živa, a mi smo nastavili da idemo putem njegovih ideja i kreativnosti“, rekli su Draganovi sinovi Žarko i Lazar Sakan.

Kroz više od dve decenije postojanja, Golden Dram se pozicionirao kao jedan od najcenjenijih svetskih fetsivala, a njegove prestižne nagrade, namenjene najvećim stručnjacima iz oblasti kreativnih medija, predstavljaju vrhunac u profesionalnom dostignuću na polju marketinga i advertajzinga. Upravo iz ovih razloga, video „Ad Man“, u trajanju od 16 minuta, biće premijerno prikazan baš na ovom festivalu.