vesti

Young Lions Srbija – završica prijema prijava

Danas smo ušli u završnu nedelju za prijave. Mladi lavići srpske kreativne scene po svoj prilici dobro su naoštrili svoje lavovske kandže kojima su zagrebali u izazov, spremni na veliku avanturu.

Da se podsetimo – prijave za takmičenje Young Lions Srbija, koje će se održati u Beogradu od 19. do 20. aprila 2023. u partnerstvu s Grand kafom i udruženjem Ženski centar “Milica” i uz podršku domaćih agencija FCB Afirma, Leo Burnett, Communis, Direct Media, Sivo doo i drugih, biće otvorene do 14. aprila ! Najbolji tim imaće čast da predstavi srpsku kreativnost na takmičenju Cannes Young Lions gde će doživeti posebnu energiju kanskog festivala. Način prijavljivanja i sve druge informacije dostupne su na službenoj stranici Young Lions Srbija https://canneslions.rs/

Young Lions Srbija sve spremne na lavovski posao stavlja u kreativni izazov, u kom moraju u timu od dvoje izaći unutar 24 sata s kreativnim rešenjem za klijenta. Odvojeni od spoljnog sveta, imaju potpunu slobodu da puste svoju kreativnu energiju s lanca i pokažu svima zašto su upravo oni predvodnici komunikacijske džungle. Kreativci do 30 godina starosti na raspolaganju imaju takmičarsku kategoriju: Print.

Važno je istaći i da je Young Lions takmičenje humanitarnog karaktera – klijent čiji brief mladi lavovi ršavaju svake je godine neprofitna humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva. Klijentu se završetkom takmičenja ustupaju kreativna rešenja takmičarskih timova.

Osim podizanja društvene svesti, ovaj format pomaže u razvijanju kreativnih veština, nošenju s vremenskim pritiskom, izgrađivanju komunikacijske sposobnosti i samostalnog donošenja odluka – a najbolji će imati priliku da se dokažu na globalnoj sceni.

Ako ste spremni na izazov koji vam može preokrenuti karijeru i pružiti nezaboravna iskustva, vaša priča počinje možda upravo na takmičenju Young Lions Srbija. Sve detalje proverite na sajtu https://canneslions.rs/