vesti

Zašto su jake žene naporne?

Uspeh u jednoj oblasti života obično podrazumeva da se tom području posvećuje puno vremena na štetu drugih stvari. Prilagođavanje ličnosti žene karijeri se odražava na njeno funkcionisanje u drugim ulogama. I onda ta večita borba između ljubavi, karijere i sebe.
Na panel diskusiji u koju će vas uvesti naš gost dr Zoran Milivojević, dotaćićemo se usklađivanja poslovnog i privatnog, te drugim problemima u vezama i brakovima sa kojima se susreće poslovna žena.

Dr Zoran Milivojević je ugledni psihoterapeut s dugogodišnjom praksom u individualnoj, partnerskoj i grupnoj terapiji. Prvi je u istočnoj Evropi stekao najviši stepen internacionalnog supervizora i edukatora Međunarodnog udruženja za transakcionu analizu (ITAA) i predsednik Saveza društva psihoterapeuta Srbije. Stručni je direktor Psihopolis instituta u Novom Sadu i predsednik TA Centra – Asocijacije transakcionih analitičara Srbije. Autor je mnogobrojnih izdanja, među kojima su najpoznatija Emocije, Formule ljubavi, Mala knjiga za velike roditelje, Uloviti ljubav, Psihologike svakodnevnog života.. Međunarodni je predavač koji je imao predavanja, radionice ili na drugi način prezentirao na brojnim međunarodnim kongresima, seminarima i simpozijumima uglavnom u evropskim zemljama, ali i u Sjedinjenim Američkim Državama, Rusiji, Kanadi, Australiji i Južnoj Africi.

Datum: 18.10.2017. (sreda)
Vreme: 18.00h – 19.30h
Mesto: Blumen Club, Milana Rakica 65a, Beograd
Prijave su obavezne (zbog ogranicenog broja mesta) na: office@blumengroup.rs
Informacije: +381648281801 ili na https://www.facebook.com/BlumenBusinessClub/
Kotizacija za radionicu: redovna kotizacija 3.000 dinara, za članove poslovnih udruženja 2.500 dinara