Predavanje

19Feb

CREATIVEMORNINGS: “AKO ŽELIŠ DA STIGNEŠ DALEKO, KORAČAJ SA NEKIM” PREDAVANJE DRAGANE JEVTIĆ

CreativeMornings obeležava novi start Kreativnog mentorstva!

Na dvanaestom CreativeMornings događaju u Beogradu koji se organizuje u petak19. februara sa početkom u 9h u prostoru Mikser House u Karađorđevoj 46, gostovaće Dragana Jevtić, menadžer i jedna od osnivača progama Kreativno mentorstvo.

CreativeMornings, kao i do sada, afirmiše uspešne inicijative i ovoga puta udružuje se sa Kreativnim mentorstvom koje ove godine pokreće treći ciklus programa. Na dvanaestom CreativeMornings događaju, na temu Etika, koju su na globalnom nivou izabrali članovi CM tima iz  Madrida, Dragana Jevtić, jedna od osnivača progama Kreativno mentorstvo iniciraće razgovor na temu mentorstva pod nazivom “Ako želiš da stigneš daleko, koračaj sa nekim”. Dragana i njen tim govoriće o neophodnosti razmene i deljenja u okviru kreativnog sektora i mogućnostima za lični i profesionalni razvoj unutar ovog polja.

Dragana Jevtić je živela, studirala i radila širom sveta (SAD – Njujork, Klaifornija i Florida, Francuska i Kipar), za različite kompanije i organizacije, baveći se razvojem poslovanja i međunarodnom saraddnjom. Posle nekoliko godina u svetu biznisa, odlučila je da se posveti onome što najviše voli: umetnosti i kulturi. Danas, bavi se vezom između umetnosti i poslovanja, pokušavajući da poveže najbolje iz dva sveta, kroz projektni menadžment i rukovodstvo učešće u projektima i organizacijama koje se bave kulturom, međunarodnom saradnjom i menadžmentom u kulturi. Posle rada u Turističkoj organizaciji Srbije, na poziciji Tržišne menadžerke za Francusku i zemlje Beneluksa, posvećena je Kreativnom mentorstvu u ulozi menadžera, ulažući svoju ogromnu energiju, entuzijazam i iskustvo u ovaj program. I neverovatno uživa u tome!

Događaj je otvoren za sve. Svoj dolazak treba da potvrdite registracijom na CreativeMornings eventu.

CreativeMornings Belgrade Domaćica CreativeMornings u Beogradu je Marija Ratković. CreativeMornings polazi od povezivanja regionalnog prostora u virtuelnu, ali i real life zajednicu, te razvija različite vrste saradnje sa institucijama i pojedincima. Na facebook stranici CreativeMornings u Beogradu je pod sloganom “Wants You To Become a Morning Person”, otvoren poziv za uključivanje novih saradnika i partnera, a najvažniji uslov za sve buduće ranoranioce je da sa CreativeMornings dele vrednosti i interesovanja, uz želju da se regionalna kreativna zajednica dugoročno razvija putem inovativnih pristupa kulturnoj produkciji i kreiranju novih sadržaja u oblasti kreativne industrije.

Datum
19. 02. 2016.
Vreme
9:00 časova
Adresa
Karađorđeva 46