Predavanje

29Jun

KAKO DA OSVOJITE POSLODAVCA?

Prvo predavanje održano pre nekoliko meseci u okviru I&F McCann Ćoška pod nazivom „Kako da osvojite poslodavca” bilo je posvećeno pisanju dobrog CV-ja. Cilj je bio da se polaznici upoznaju sa načinom pisanja CV-ja, jer dobar CV može da otvori vrata posla iz snova, a dobro predstavljanje omogućava dobijanje posla. Veliko interesovanje uticalo je da predavači iz HR sektora I&F McCann Grupe održe još jedno predavanje na istu temu kako bi polaznicima pokazali kako da napišu odgovarajuću radnu biografiju, pokažu svoja znanja i veštine, iskažu motivisanost za dobijanje posla, i postave potencijalnom poslodavcu prava pitanja.

Predavanje poslednje srede u junu mesecu (29.06.) održaće Lana Andrić Šaranović HR Managerka i Hana Mates, HR koordinatorka I&F McCann Grupe.

“Na tržištu na kom jeste teško naći posao i na kom se veliki broj kandidata prijavljuje za svaku poziciju, veliki je izazov doći do toga da vas neka kompanija pozove na razgovor za posao.” kaže Lana Andrić Šaranović i naglašava: “Dobro napisana biografija, prilagođena poslodavcu i poziciji ključna je da biste bili pozvani na intervju. I tada ste tek savladali prvi korak, razogovor za posao zahteva posebnu pripremu. Ovo predavanje je prilika da svi polaznici saznaju kako da na najbolji način pokažu ono što umeju i mogu.”

Cilj I&F McCann Ćoška je da se kroz predavanja srednjoškolci, studenti, mladi preduzetnici, kao i svi zainteresovani upoznaju sa veštinama koje će im pomoći u profesionalnom usavršavanju i razvoju karijere.

Svi zainteresovani mogu da se prijave putem e-maila

Datum
29. 06. 2016.
Vreme
18.00 časova
Email
beograd@americancorners.rs
Adresa
Dom Omladine Tribinska sala