vesti

ATTEND nagrada za M2COMMUNICATIONS i eXpediciju na Mars

Na regionalnom festivalu RSVP, posvećenom event industriji, agencija M2C osvojila je ATTEND nagradu u kategoriji Best Product / Service launch Event.
Treće izdanje RSVP festivala, jedinog regionalnog festivala posvećenog event industriji održano je 21. i 22. februara u Zagrebu, okupivši preko 600 stručnjaka iz ove oblasti.

Godišnje festivalske nagrade ATTEND dodeljene su drugu godinu zaredom za najbolje događaje u regionu. Dobitnike nagrada je odabrao žiri u sastavu: Snežana Subotić, agencija Prototip (RS), Vartan Surmejan, The Event Cook (FYRM), Marko Bolković, direktor Festivala Visualia, prošlogodišnjeg dobitnika ATTEND-a u kategoriji Najbolji događaj godine i predstavnik udruženja Događaj, organizatora RSVP festivala. ATTEND se dodeljuje u 8 kategorija i u počasnoj kategoriji Najbolji event godine, za koju su konkurisali dobitnici nagrada po kategorijama.

Kategorija u kojoj je eXpedicija na Mars osvojila nagradu dodeljuje se za događaje posebno kreirane za uvođenje (lansiranje) novih proizvoda, rešenja, projekata ili usluga.

Izvor: advertiser-serbia.com