vesti

Beograd domaćin medijskim stručnjacima iz centralne i istočne Evrope

U Beogradu će se 22. i 23. maja sastati medijski stručnjaci iz centralne i istočne Evrope globalne mreže IPG Mediabrands. Konferenciji će prisustvovati čelni ljudi agencija u okviru IPG Mediabrands CEE, odnosno UM, Initiative, Fastbridge, Reprise i Cadreon. Na konferenciji će učesnici razmeniti iskustva i najbolju praksu u cilju razvoja poslovanja. Tom prilikom će biti predstavljeni najnoviji alati, trendovi, strateški planovi, edukativni programi, a razgovaraće se i o budućnosti razvoja medija.

„Počastvovani smo što je Beograd odabran za domaćina IPG Mediabrands CEE konferencije. Ovo je prvi put da se ovakav sastanak održava u našem regionu i veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ugositi i imati priliku da čujemo predavanja i prezentacije nekih od najboljih medjiskih stučnjaka. Uveren sam da će ova konfrencija biti od značaja ne samo za nas iz IPG Mediabrands već i za celu našu struku“  ističe Darko Lukić, CEO IPG Mediabrands za jugo istočnu Evropu.

Na konferenciji će predavanja i prezentacije između ostalih održati Hauard Nead (Howard Nead) čelni čovek Mediabrands EMEA, Bela Nemet (Béla Németh), direktor IPG Mediabrands za centralnu i istočnu Evropu, Džejson Karter (Jason Carter) direktor digitalne mreže Reprise za region EMEA, Tomaš Ač (Tamás Ács) iz Cadreon-a, kao i Viktor Kroitoru (Victor Croitoru) koji je zadužen za regionalnu strategiju i new business u okviru Mediabrands CEE.