vesti

Beogradska digitalna agencija Web Media Agency je od sada WMA

Novo ime na jezgrovit način simbolizuje koncept današnjice i dinamiku svakodnevnice u kojoj okviri digitalnog sveta uveliko prevazilaze veb.

Novi vizuelni identitet i sajt, čiji dizajn potpisuju Slavica Dragosavac, Bratislav Radenković i WMA kreativni tim, predstavlja samo deo koncepta posvećenog inovacijama u digitalnoj (sf)eri koje unapređuju kvalitet života i rada.

Novi sajt je skup inspirativnih priča iz digitalnog života i kreativnog sveta koje dolaze kako od članova WMA tima, tako i od saradnika, klijenata i relevantnih stručnjaka. wma.rs predstavlja dosadašnji rad tima profesionalaca koji ne prestaju da prate trendove sa idejom da identifikuju, promovišu, razvijaju i implementiraju primere dobre prakse na lokalno tržište.

WMA postoji već više od 12 godina na digitalnoj sceni, a pojedini članovi imaju gotovo tri decenije iskustva u marketingu i medijima.

Rezultat dugogodišnjeg rada, vođenja hiljada kampanja, osmišljavanja digitalnih strategija, bezbroj dizajnerskih rešenja, upravljanja društvenim mrežama (i onda kada je najteže) i organizacije nezaboravnih događaja jesu brojni zadovoljni klijenti.

Kompanije: mts, BOSCH, Roche, L’Oréal, IKEA, NIS, dm drogerie markt, Delhaize su samo neke od njih.

Novi sajt možete pogledati na adresi www.wma.rs.