vesti

Magazin Kongres: Vesna Vlašić Jusupović među najuticajnijim ljudima u okviru event&meetings industrije

Šesto izdanje segmenta „Najuticajniji ljudi“ magazina Kongres među najuticajnije ljude 2020 izdvojilo je Vesnu Vlašić Jusupović, direktorku agencije McCann Sarajevo. Ovo izdanje ističe one pojedince koji su najviše uticali na events&meetings industriju u Novoj Evropi tokom godine.

Vesna se istakla između 185 predstavnika industrije u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi za koje je glasalo više od 2.600 čitalaca ovog regionalnog magazina. Kandidati su podeljeni u 7 kategorija, a Vesna se istakla u kategoriji najboljih kreativnih i BTL agencija. Ključni kriterijumi za ocenjivanje bili su: postizanje najboljih finansijskih (i drugih) efekata i rezultata, primena zahtevnih i inovativnih rešenja, rad na unapređenju ugleda i profila events&meetings industrije u 2020.

„Iznimno je zadovoljstvo naći se na listi top kreativnih event i live marketing agencija Nove Evrope, osobito uzevši u obzir da same nominacije dolaze od strane stručnjaka iz MICE industrije, čiji su glasovi ujedno doveli McCann Sarajevo i mene osobno do statusa top influencera u ovoj kategoriji. Kada znamo sa kakvim izazovima se event industrija susrela u prethodnoj godini i koliko je truda zahtijevala implementacija i najsitnijih aktivacija, onda je ovo priznanje industrije još upečatljivije i dolazi u savršenom trenutku. Kreativnost i sposobnost brze transformacije uvijek donose najbolje moguće rezultate, i sigurni smo da smo zbog toga i prepoznati kao jedna od najkvalitetnijih agencija. U vremenu kontinuiranih promjena i prilagođavanja novim izazovima, nemamo drugog izbora nego učiti, inovirati, napredovati u svakom mogućem segmentu, komunicirati i podržavati cjelokupnu industriju, a upravo ova inicijativa Kongres Magazine-a je sjajan primjer i jedinstvena platforma za uvezivanje evropskih profesionalaca.“ rekla je Vesna Vlašić Jusupović, direktorka agencije McCann Sarajevo.