vesti

Brus Vilis zaštitno lice energetskih pića Hell Energy

Jedna od najvećih američkih glumačkih zvezda, Brus Vilis, potpisao je ugovor s brendom energetskih pića Hell Energy. TV oglas u kojoj je glavno lice Brus Vilis doživeo je svoju premijeru u ponedeljak, 2. aprila u mnogim zemljama širom sveta.
Hell Energy dosegnuo je novi ključni trenutak i postao prvi mađarski brend koji ima ugovor o oglašavanju s holivudskom zvijezdom A-liste, Bruce Willisom. Saradnja nije samo jedinstvena za Hell Energi već je presedan na nacionalnom nivou s obzirom da ni jedna mađarska kompanija još nije sarađivala s tako planetarno popularnom i aktivnom holivudskom zvijezdom.

„Hell Energy predstavlja dinamičnu energiju, snagu i kvalitet i trebali smo nekoga ko će oličavaiti ove vrednosti. Kad smo počeli planirati ovaj projekat, razmišljali smo o nekoliko različitih imena i na kraju smo odabrali Brusa Vilisa”, izjavio je Péter Pantl, direktor marketinga za Hell Energy. „Kampanja s poznatom osobom, kao njenim glavnim elementom, aktivirana je istovremno u gotovo 50 zemalja koristeći današnje mogućnosti kao što su 360 komunikacija, posebno na društvenim mrežama. Uz to, moguće je videti lice Brusa Vilisa i na plakatima u prodajnim objektima.”, dodao je Pantl.

Ideja za reklamu temeljena je na našim „in-house” idejama koje su smestile brend i glavnu zvezdu u centar pažnje ostavljajući u prošlosti klasične stereotipe vezane za energetska pića kao što su snažni automobili, brzina ili ljudi koji se zabavljaju. Nakon inicijalne ideje, usledile su konsultacije i pripreme što je konačno rezultiralo i snimanjem reklame u New Yorku početkom 2018.

Hell Energy je proizvođač energetskih pića koji je u stopostotnom mađarskom vlasništvu. Prisutan je u gotovo 50 zemalja, a proizvodi se u gradu Szikszó.  Sa svetski poznatim proizvodnim pogonima, impresivnim kapacitetom proizvodnje te ključnim  inovacijama, Hell Energy je stvorio svoju vlastitu priču o uspehu i tokom posljednjih 10 godina smatra se jedinim od najvećih brendova energetskih pića na svetu.