vesti

Danas krajnji rok za prijavu radova za PRiznanje

Danas se završava Konkurs Društva Srbije za odnose s javnošću za prijavu radova za ovogodišnju 20. po redu dodelu godišnjih nagrada  –  PRiZNANJE 2018.

 PRiZNANJE je nagrada koja se dodeljuje na PRiJEMU za najkvalitetnije i najbolje komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Nagrađuju se istaknuti pojedinci i organizacije koji su na najbolji način osmislili i realizovali komunikacije sa određenim javnostima. Tokom godina, ova nagrada i sam događaj postali su prestižni vid profesionalne afirmacije, tako da na konkurs za dodelu PRiZNANJA, svoje aplikacije, osim pojedinaca, šalju i najuglednije organizacije, institucije i agencije.

Sam način kandidature i dodele nagrada razvija se od 1998. godine, kada je PRiZNANJE prvi put dodeljeno. Broj kategorija se sa godinama menjao, i danas Društvo Srbije za odnose s javnošću raspisuje konkurs za 16 različitih kategorija u oblasti komunikacija i PR-a.

Ovom prilikom, dodeljuju se i specijalne nagrade – Srđan Đurić, nagrada za izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija te nagrada Komunikator godine i Dr Dragutin Vračar, koja se dodeljuje za najbolji akademski rad u oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Više informacija o samom konkursu možete pronaći na linku: http://pr.org.rs/prijem-2018/