vesti

Doktori superheroji deo digitalne izložbe “Great ads for good”

ACT Responsible organizovao je 19. po redu izložbu radova pod nazivom “Great ads for good” kojom promoviše radove kreirane u dobre svrhe, među kojima su i “Doktori superheroji”.

Izložba broji 62 kampanje koje dolaze iz 50 agencija iz 26 zemalja za 55 oglašivača i slavi sjajne kampanje koje je ove godine kreirala reklamna zajednica u znak podrške dobrim ciljevima.

Radovi “Doktori superheroji” nastali su u okviru globalne McCann kapanje “Hvala vam, doktori”. Svetska i domaća javnost oduševljeno je reagovala na rešenje agencije McCann Beograd, koje je na jednostavan način prikazalo lekare u ulozi superheroja. Kampanja iz Beograda obišla je ceo svet, a njeno idejno rešenje eksluzivno je objavljeno na specijalnim naslovnim stranicama magazina „Nedeljnik“.

Otvoreno je i glasanje za najbolje radove, koje će trajati do septembra. Pozivamo vas da date glas našim doktorima superherojima i time date glas domaćoj kreativi i vanstandardnim idejama – https://www.greatadsforgood.org/campaign/thank-you-doctors/