vesti

IDEA NAGRAĐENA ZA NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA

Odlukom potrošača, IDEA je nosilac prestižne BEST BUY AWARD oznake za godinu 2017/2018. kao međunarodni trgovački lanac. Najbolji odnos cene i kvaliteta i pažljiv odabir asortimana usmeren na potrebe kupaca, kvalitet usluge, stručnost i personalizovan pristup kupcu pretočeni su u glasove, koji su najviše puta dodeljeni trgovačkom lancu IDEA. Vrhunski kvalitet koji pruža potrošačima na srpskom tržištu, IDEA je potvrdila prvim mestom u ovoj kategoriji.

Činjenica da se kao kriterijumi za ovo priznanje koriste isključivo iskustvo, zadovoljstvo i percepcija potrošača na osnovu ličnog iskustva, govori o kvalitetu usluge ovog trgovačkog lanca. Best Buy Award za 2017/18. godinu predstavlja treće priznanje ove vrste koje je IDEA ponela, a trenutno je nosilac i prestižnog QUDAL – QUality meDAL priznanja.

Zadovoljan potrošač je ključ uspeha, što se vidi u postignutim rezultatima, a najbolji odnos cene i kvaliteta govori u prilog tome da se kupovina u IDEA prodavnicama isplati. Kao moderan i inovativan brend IDEA svojim potrošačima svakodnevno nudi više od 3.500 artikala po akcijskim cenama, proizvode K Plus robne marke koji garantuju sigurnu uštedu u kupovini, kao i mogućnost ostvarivanja dodatnih benefita korištenjem Super Kartice. IDEA je dokazala da brine i o potrebama najstarijih sugrađana, pa tako svakog meseca, na dan isplate penzija i sutradan, važi već tradicionalni popust od 10% za sve penzionere.