vesti

INTERAKTIVNOST, KLIJENT I AGENCIJA

Vip ponovo nudi više za sve svoje korisnike, ovaj put u očaravajućoj TV reklami kojom je lansiran interaktivan TV servis u okviru Vip Kombo ponude. Kampanja predstavlja mešavinu holivudskog filmskog stila vrhunske produkcije i dokumentarnog stila koji dodatno objašnjava servis. Ovo je prvi projekat agencije McCann Skopje za VIP i čini se da “hemija” između klijenta i agencije već postoji.

Petar Kusitaseski, Rukovodilac sektora marketing komunikacija, kaže: “Iako je interaktivni TV servis dobro poznata stvar na tržištu, pokušali smo da mu damo novu svežinu jer smo napravili dobru ponudu za naše klijente i promovisali je na kreativan i atraktivan način.”

Misteriozna magična šuma, uspavana lepotica i lepi princ na belom konju u duhovitoj TV reklami koju je McCann napravio promovišu novu uslugu Vip operatera, a sama reklama razbija tradicionalni koncept bajke sjajnim zapletom i neočekivanim krajem.

Kreativni tim agencije McCann sa neverovatnom lakoćom priča priču o novom servisu, @krojanbojan, Copywriter projekta kaže: “Našu maštu raspalili su Disney junaci, hrabri prinčevi, veliki kraljevi i bajkovite princeze. Sve ove priče deo su bajki iz našeg detinjstva koje su nam naši dedovi pričali. Bajke ispričane i prepričavane stotine puta, bajke pauzirane negde između sna i jave, pa dopričane izjutra čim se probudimo. Vip interaktivna televizija je jedna vrsta digitalnog pripovedača. Željeni deo TV programa možete pauzirati, snimati i gledati iznova i iznova”.

Ukoliko niste videli najnoviju reklamu kliknite na link: https://www.youtube.com/watch?v=ucuvZPQbx20