vesti

WEBIZ U ZRENJANINU – PROFILISANE EDUKACIJE I TEMATSKI RAZGOVORI

Peta Webiz konferencija održače se ove godine u zrenjaninskom hotelu Vojvodina od 30. marta do 2. aprila, gde će se okupiti učesnici i stručni predavači iz Srbije, regiona, ali i širom sveta. Organizatori najavljuju najsadržajniju konferenciju o informacionim tehnologijama i digitalnom marketingu.

Trodnevna konferencija Webiz i ovoga puta baviće se nekim od najinteresantnijih stručnih tema na polju digitalnih tehnologija, IT-ja i digitalnog marketinga u Srbiji. Impozantan spisak predavača upotpunjuju imena poput ministarke državne uprave i lokalne samouprave, Ane Brnabić, kreativni strateg Lazar Džamić, kao i keynote predavač koji dolazi pravo iz Silicijumske doline – CEO i osnivač kompanije Close.io – Steli Efti. Svi skupa, kroz predavanja, panel diskusije i razgovore, pokušaće da motivišu prisutne da naprave svoje prve korake ka ostvarenju poslovnih ciljeva.

Kao i ranijih godina – i ovogodišnjem Webizu prethodiće Program poslovne edukacije koji predstavlja jedan od značajnijih obeležja martovskog izdanja ove konferencije.

Profilisanje edukacije u smeru Internet trgovine najavljuje i tematske programe Poslovne edukacije koji do kraja godine stižu u Suboticu i na Zlatibor.

Na edukacijama će učestvovati veliki broj predstavnika domaćih Internet prodavnica sa ciljem da se e-commerce kao tema obradi iz svih uglova. Polaznici programa imaće priliku da čuju kako danas posluju TakoLako Shop, SportVision, Limundo i KupujemProdajem, kao i zašto su kurirske službe poput kompanije Daily Express vitalne za napredovanje čitavog ekosistema poznatijeg kao Internet trgovina.