vesti

JEDINSTVENA RECEPTURA, JEDINSTVENO OGLAŠAVANJE

U centru Beograda osvanuo je ogroman ručni mlin koji prenosi jednostavnu poruku: svaka sorta Drive Cafe kafe se prži i melje zasebno, pa tek onda sjedinjuje u konačnu aromu. To je jedna od najvrednijih tajni zašto je ukus svake Drive Cafe šoljice kafe toliko dobar.

Preotimanje oglasnog towera i njegova tranformacija u gigantski mlin, ideja je agencije Communis koja stoji i iza celokupne kampanje za Drive Cafe kafu koja je aktuelna širom Srbije.

„Kada pred sobom imate jasan i atraktivan insajt o proizvodu, on uvek dovede i do atraktivne ideje.“– izjavio je Goran Ruškuc, kreativni direktor Communis-a. „Ova ideja dokazuje da i samo jedna lokacija u spoljnom oglašavanju može biti moćan kanal komunikacije, ukoliko od njega napravimo nešto vredno priče.“ – dodaje on.

Drive Cafe kafa se može kupiti isključivo na NIS Petrol i GAZPROM benziskim stanicama i donosi  vrhunski izgovor da načinimo predah u putu i upotpunimo ga onako kako dolikuje – uz superiorni ukus Drive Cafe espresa. Ovaj blend pruža kombinaciju raskošnih ukusa, a na blind taste testu izabran je kao najbolji od čak 32 ekspertske mešavine. 

„Ova inovativna postavka je raklamni poduhvat na koji smo veoma ponosni. Kreiranje najvećeg mlina za kafu u Srbiji bio je i organizacioni i tehnički izazov, ali poruka koju prenosimo zaslužuje više napora i pažnje. Ovom postavkom želimo da ukažemo na izuzetan način pripreme blenda i građanima damo jak argument zašto je naš espreso bolji od konkurencije.“ – izjavila je Marija Trkulja, brend menadžer za Drive Cafe u kompaniji NIS.

Drive Cafe kafa lansirana je uz slogan Vrhunska priča, a veliki gradski mlin za kafu prati tu poruku.