vesti

Jeste li među najboljim agencijama u regiji?

Predstavnici agencija, medija i oglašivača odabiru 25 najboljih projekata regije!

Ostalo je još manje od mjesec dana do kraja prijava na BalCannes, regionalnu reviju najboljih projekata komunikacijske industrije, a svi članovi UEPS-a ostvaruju popust na cijenu prijave.

Zašto se prijaviti? Osim što će prezentacije projekata u udarnom terminu Weekend Media Festivala pratiti mnogobrojna publika – čitajte: međunarodni klijenti – uspjesi top 25 projekata s revije bit će proslavljeni na Yellow pages stranicama BalCannesa, a za vječnu slavu i hvalu bit će zaslužno novo izdanje Kreativnog portfolija, gdje će se također predstaviti 25 najboljih. Najuspješnije agencije ukrotit će sedam lavova, a najboljoj agenciji BalCannesa lav će pokazati put do Cannesa!

Kad bi osvojiti statuu BalCannesa bilo lako, lav bi bio svatko – stoga će o odabiru najboljih odlučiti žiri sastavljen od regionalnih predstavnika klijenataagencija i medija. Na tržištu se upravo sinergijom ove tri perspektive postižu najbolji rezultati, a BalCannes je jedino natjecanje na kojem možete iz prve ruke saznati kako o vašim projektima razmišlja svaki od tri sastava žirija zasebno.

Cijena po prijavljenom projektu iznosi 999 kn (cca. 135 €) + PDV (25 %) za članove HURA-e, SOZ-a, IAA-a, UEPS-a, AMAC-a, MAAM-a i DSOJ-a, dok za sve ostale iznosi 1125 kn (cca. 152 €) + PDV (25 %). Svi prijavitelji BalCannesa ostvaruju i poseban popust na kotizaciju za sudjelovanje na Weekend Media Festivalu na poveznici ili unošenjem koda UDRUGA-WMF-2019.

Znamo da imate pobjedničke projekte, a vrijeme je da saznaju i svi ostali. Ne čekajte 1. 9. – dotjerajte projekte i uputite se odmah u lov na lava.