vesti

Konkurs za tradicionalna UEPS-ova priznanja otvoren do 4. decembra

UEPS konkurs za 2017. ulazi u drugu fazu. Prvi ciklus ranih prijava radova kojim su članice mogle da apliciraju s popustom, rezultirao je prijavom velikog broja kvalitetnih radova. U poslednjih pet godina u tzv. ranoj fazi nije zabeležen ovako veliki odziv kao ove godine.

I ove godine u Udruženju su, na osnovu iskustvenih saznanja sa prethodnih konkursa i sugestija dobijenih od članica, redefinisali kategorije, prilagodivši ih aktuelnim trendovima i potrebama onih koji stvaraju. Nagrade se dodeljuju u 17 kategorija, sa podkategorijama, a dobijaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rešenja u protekloj godini.

Prošlogodišnja specijalna priznanja za najbolji copy, najbolju art direkciju, režiju, komponovanu muziku,  uvrštena su u redovne kategorije. Na svečanoj dodeli, na osnovu ukupne uspešnosti na konkursu, proglasiće se i Agencija i Oglašivač godine.

Dodela prestižnih priznanja, (među kojima su nagrada Dragan Sakan, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rešenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti) kao i prethodnih godina, biće upriličena na svečanosti povodom Dana UEPS-a 21.decembra koja će se ove godine održati u Ateljeu 212.

Okosnicu ovogodišnjeg žirija, činiće, kao i prošle godine, kreativni direktori uz podršku accounta i strateških planera.

Prijave radova primaju se najkasnije do 4. decembra 2017. godine.

Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular, možete pogledati na:

https://ueps.org.rs/dan-uepsa/ueps-konkurs-2017/

https://ueps.org.rs/istaknuto/objavljen-konkurs-ueps-a-za-tradicionalna-godisnja-priznanja/

 

Za više informacija: tel: +381 (0) 11 26 88 376, +381 (0)60 148 3338

e-mail:ueps.office@gmail.com