vesti

Letnji Vivaldi CMO forum 2019: Brend kultura u digitalnom ekosistemu

U organizaciji Mokrogorske škole menadžmenta od 19 do 21. juna na Mećavniku održava se  Letnji Vivaldi CMO forum 2019.  tematski definisan kao Brend kultura u digitalnom ekosistemu.

Trodnevni program obuhvata, predavanja, panele, diskusije, a učesnici su, između ostalih: Lazar DŽAMIĆ, bivši šef strategije, GOOGLE sa uvodnim predavanjem, Katarina ŠIBALIĆ, direktorka marketinga, STRAUSS ADRIATIC, Bojan JOKSIMOVIĆ, Managing Director, O5 BRAND DESIGN CONSULTANCY, Milka NEGROVIĆ, Account Strategic Manager, HOMEPAGE, Petar Peca POPOVIĆ, novinar, rok kritičar, publicista, Mihaela TURNER, Account Client Relations Manager, HOMEPAGE, Dušan VULOVIĆ, konsultant za komunikacije, Manuela STAMATOVIĆ, osnivač i direktor, PUZZLE CONSULTING, Vuk KOSOVAC, član izvršnog odbora, SOCIETE GENERALE SRBIJA, Nevena RUDAN, Creative Mind, PADME, Bogdan MIJOVIĆ, osnivač, mBRAIN TRAIN, prof. dr Jasna MILOŠEVIĆ ĐORĐEVIĆ, prodekanka za nauku, FAKULTET ZA MEDIJE I KOMUNIKACIJE, Aleksandar NIKOLIĆ, Tesla Brand Marketing Manager, COMTRADE, Nevena RADULOVIĆ, E-Commerce & Digital Activation Supervisor Adriatic, AVON, Anita GALIĆ, menadžer tima za digitalnu komunikaciju, VIP MOBILE…

Ovaj forum je posvećen industriji marketinga i komunikacija. Bavi se stručnim temama usmerenim na potrebe potrošača, inovacije, najnoviju praksu iz ove industrije i najmodernije tehnike i praksu iz okruženja. Na ovom forumu učestvuju stručnjaci iz oblasti marketinga, komunikacija, medija i srodnih industrija. 

Vivaldi forumi organizuju se četiri puta godišnje, simbolično početkom svakog godišnjeg doba, i predstavljaju mesto susreta, povezivanja, razmene iskustava i mišljenja stručnih ljudi iz sveta privrednog, društvenog i kulturnog života sa ciljem unapređivanja uslova poslovanja našeg društva. Forumi su ocenjeni kao inspirativni, korisni i omiljeni od strane stručne javnosti.

Detaljnije o programu i učesnicima foruma, kao i načinima rezervacije na linku: http://msm.edu.rs/vivaldi-forumi/letnji-vivaldi-cmo-forum/letnji-vivaldi-cmo-forum-2019/