vesti

M2Communications Agencija godine 2020. na međunarodnom festivalu Conventa Crossover

Agencija M2Communications, sa tri projekta u finalu, četiri nagrade i najvišim ukupnim skorom od strane žirija, proglašena je Agencijom godinenove Evrope.

Na tradicionalnom festivalu live komunikacija, učestvovale su agencije i organizatori događaja iz 12 evropskih zemalja, a nagradu za Agenciju godine osvojila je agencija M2Communications iz Beograda.

Uprkos krizi koja je u svet organizacije događaja unela veliku neizvesnost i promene, regionalna industrija kongresa se uspešno prilagođava. Kao dokaz služe projekti koji su izabrani za finaliste nagrade Conventa Best Event Award. Od 32 projekta u užem izboru, uvaženi međunarodni žiri je uvrstio 21 projekat u finale. Vrednovanje prijavljenih radova odvija se u tri faze prema modelu 80:20, gde 80% glasova dolazi od stručnog žirija, a 20% glasova od publike na Conventa Crossover-u.

Dva dana osmog festivala Conventa Crossover, koji se tradicionalno organizuje u Ljubljani, ove godine je održan u online formatu. Dodeljene su nagrade u kategorijama B2B, B2C, Crossover, Digital Event, Grand Prix, Agencija Godine i The Best in Creativity Award.

Za projekat konferencije The Fourth China – CEEC Conference on Innovation Cooperation realizovane za Vladu Republike Srbije i Kabinet Ministra za Inovacije, agencija je osvojila prvu nagradu u kategoriji Crossover.

Projekat Uderwater Art za Porto Montenegro osvojio je specijalnu nagradu The Best in Creativity i treću nagradu u kategoriji B2C.

Povodom velikog uspeha na festivalu Conventa Crossover obratila se generalna direktorka agencije Milena Banović:

“Velika je čast primiti priznanje i biti prepoznat od strane stručnjaka iz industrije. U situaciji kada je event industrija teško pogođena, ovaj uspeh pokazuje da istrajnost, prilagodljivost i vera u bolju budućnost donose rezultate. Verujemo da zemlje regiona u mnogo čemu mogu stati rame uz rame sa svetom, a pogotovo kada je kreativnost u pitanju. Nadamo se da smo rezultatom na Conventa Crossover festivalu insiprisali one koji žele da razvijaju svoj kreativni potencijal i grade profesionalni put u našoj industriji. Ovakav uspeh predstavlja dodatnu motivaciju za nas jer uvek gledamo u budućnost i stremimo ka internacionalnom uspehu. Najveće hvala našim partnerima, klijentima, saradnicima, a posebno sjajnom timu koji je prebrodio sve izazove i doneo veliki optimizam na početku nove godine“.

M2Communications je kreativna, advertajzing i experience design agencija koja posluje u okviru M2C sistema koji još čine produkcijska kuća NEO – New Entertaiment Office i digital experience agencija Digital X.  M2Communications je najnagrađivanija agencija na polju live komunikacija i event produkcije u regionu.